top of page

Zašto smo pokrenuli kampanju GreenArt energy - #energyinyourpocket

Kako smo mi jedna mala obiteljska firma, koja je sa svojim radom, proizvodnjom započela krajem 2019. godine, susreli smo se sa mnogim izazovima kao i svi u to vrijeme. Došla je epidemija, potres, dizanje cijena najmova prostora, namirnica.... No, mi smo uspjeli održati brand GreenArt na životu.

S obzirom na sve, odlučili smo se na crowdfunding kampanju s ciljem da pronađemo veći i bolji prostor, zaposlimo ljude, proširimo proizvodnju, jer ideje nam ne nedostaju.

Od trenutka od kada smo pokrenuli taj lijepi projekat , osmislili smo 4 nova okusa, odradili smo već i ispitivanje tržišta s njima i moram priznati da smo iznenađeni reakcijama , to nas veseli jako, jer dajete nam vjetar u leđa za dalje!

Zamislite što bi tek mogli osmisliti i proizvesti za vas i vašu obitelj kada bi nas podržali i financijski? Čudesa su nam u mislima i na papiru, jer mi smo sigurni da proizvodimo HRANU BUDUĆNOSTI!

Znam, mnogi ćete sada reći da ne vjerujete kampanjama, da je to suludu itd. No nije! Da li ste svjesni koliko je malo potrebno za sreću? Da li ste svjesni koliko to nama znači? Da li znate da u svijetu vrlo mnogo firmi koristi ovu opciju za proširenje poslovanja? Znate li da ovo nije žicanje, da svakom uplatom vi u stvari kupujete naše usluge i tako nam pomažete? Znate li da kada jednom kupite naš proizvod postajete dio naše obitelji i ostvarujte razne pogodnosti?

Vjerujem da sam vam sada razbila mit o kampanjama i kako su to samo kampanje za žicanje love, e pa nisu!

E sada, vjerujem da nam želite i vi pomoći pa vam stavljam naš video da ga pogledate


ali i link sa svim dodatnim informacijama o našoj kampanji :


Neka je i vama energija hrane uvijek pri ruci #energyinyourpocket

Svi koji su do danas podržali naš radi, VELIKO I OGROMNO HVALA od srca divni ljudi!

Volimo vas i zauvijek ste u našim srcima


90 views0 comments

Comments


bottom of page